Groep 7: Servië verrassend onderuit bij Litouwen

Nico Wieme
| 0 reacties
Groep 7: Servië verrassend onderuit bij Litouwen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep 7 waren de kaarten al geschud. Servië mag rechtstreeks naar het WK, Frankrijk speelt de barrages. In drie overbodige matchen won Roemenië van de Faröer, haalde Litouwen het verrassend van Servië en versloeg Frankrijk Oostenrijk.

Roemenië – Faeröer 3-1

 

Roemenië heeft in een overbodige wedstrijd de Faroër met 3-1 verslagen. Apostol en Bucur brachten de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Zeven minuten voor tijd bracht Bo terug spanning in de match, maar in de slotminuten stelde Mazilu de zege voor de Roemenen veilig.

 

Litouwen – Servië 2-1

 

Servië heeft een verrassende nederlaag geleden bij Litouwen. Kalonas benutte voor de pauze een strafschop voor Litouwen. Jovanovic (foto) maakte op het uur gelijk voor de Serviërs, maar tien minuten later besliste Stankevicius opnieuw van op de stip de partij in het voordeel van Litouwen.

 

Frankrijk – Oostenrijk 3-1

 

Frankrijk leek tegen Oostenrijk aan de rust op een geruststellende 2-0-voorsprong te staan. Nog voor het halfuur hadden Benzema en Henry (strafschop) voor de Franse doelpunten gezorgd.

 

Onmiddellijk na de rust bracht Marc Janko de Oostenrijkers opnieuw in de match. Halverwege de tweede helft diepte invaller André-Pierre Gignac de kloof weer verder uit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties