Jovanovic: "Ik blijf zeker tot juni bij Standard"

Nico Wieme
| 9 reacties
Jovanovic: "Ik blijf zeker tot juni bij Standard"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic is niet van plan om Standard komende winter te verlaten. Een tussentijdse transfer naar Valencia of Atletico Madrid is niet aan de orde, beweert de Serviër zelf.

Servië speelt woensdagavond nog een onbelangrijke interland in Litouwen. De Oost-Europeanen verzekerden zich al van WK-deelname. Toch wil Milan Jovanovic nog eens alles uit de kast halen, niet om zich per se in de kijker te spelen van een mogelijk toekomstige werkgever.

 

“Ik kan niet vermijden dat managers mij voorstellen doen”, beweert ‘Jova’ in HLN. “Maar ik mag pas vanaf 1 januari onderhandelen met belangstellende clubs en daar wil ik mij aan houden. De geruchten over een nakende transfer naar Valencia of Atletico zijn voorbarig.”

 

Jovanovic kan naar eigen zeggen ook voor twee jaar bijtekenen bij de Rouches (en niet voor één jaar, zoals de club liet weten). “Het is weinig waarschijnlijk dat ik daarop inga, maar niet onmogelijk. Ik blijf alleszins tot in juni.”

 

“Ik ben niet uitgekeken op Standard, wel stilaan op de Belgische competitie. Ik zit al aan 100 competitiewedstrijden in België. Tegen het einde van het seizoen kunnen er nog een pak bijkomen. Dan heb ik het wel gehad, denk ik”, aldus de Servische spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties