Löw: "Ik zal Fatih Terim niet opvolgen"

Philippe Crols
| 0 reacties
Löw: "Ik zal Fatih Terim niet opvolgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joachim Löw plaatste zich afgelopen zaterdag met Duitsland voor het WK in Zuid-Afrika. De bondscoach werd inmiddels ook genoemd als mogelijke opvolger van Fatih Terim bij Turkije.

Joachim Löw is 49 jaar oud en heeft bij de Duitse Voetbalbond nog een contract tot na het WK. De bondscoach kent het Turkse voetbal ook, want in het verleden stond hij aan het roer van Adanaspor en Fenerbahçe.

De kans dat de Duitser Fatih Terim (foto) zal opvolgen als coach van de Turkse nationale ploeg, lijkt bijzonder klein. "Ik heb alvast nog niets gehoord van de Turkse Voetbalbond, al weet ik wel dat de plaatselijke pers er momenteel heel wat namen ter sprake brengt. Ik mag het Turkse voetbal dan wel goed kennen, maar Terim opvolgen, is op dit moment niet aan de orde", sprak Löw tegenover DPA

Bovendien mag de Duitse bondscoach allicht rekenen op een contractverlenging bij de Mannschaft. "Maar dat doet nu niet ter zake. Ik heb aan de spelers gevraagd zich volledig te concentreren op de match tegen Finland en dus moet ik als coach het goede voorbeeld geven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties