Biglia: "Ik hoop op preselectie voor Zuid-Afrika"

Nico Wieme
| 8 reacties
Biglia: "Ik hoop op preselectie voor Zuid-Afrika"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Lucas Biglia liet zich zaterdag tegen Charleroi opvallen met een mooi doelpunt. De Anderlechtmiddenvelder hoopt stiekem op een plaats de Argentijnse selectie van Diego Maradona voor het komende WK in Zuid-Afrika.

In de 116 competitie-, beker- en Europese duels die Lucas Biglia totnogtoe voor Anderlecht speelde, wist de Argentijn nog maar vijf keer te scoren. “Ik zal nooit een speler worden van 100 goals”, zegt Biglia in de kranten. “Maar mijn goal tegen Charleroi is wel mijn mooiste die ik voor paars-wit maakte.”

 

“Vroeger hield ik me bij Anderlecht vooral bezig met defensieve taken. Nu Guillaume Gillet geen middenvelder meer is, kan ik wel wat meer oprukken. De korte competitiestop heeft mij deugd gedaan. Ik had last van een lichte blessure”, aldus de middenvelder van de Brusselaars.

 

Biglia volgde de voorbije week de prestaties van Argentinië met argusogen. “Ik ben uiteraard tevreden dat mijn land zich in extremis kwalificeerde. Ik ben net als de bondscoach, Diego Maradona, boos over wat er in de pers gezegd en geschreven is over de nationale ploeg.”

 

Droomt Biglia niet stiekem van een selectie voor Zuid-Afrika? “Ik zal de illusie en de droom van de Argentijnse nationale ploeg nooit opgeven. Op mijn stek beschikt Maradona al over twee sterke verdedigende middenvelders. Maar toch hoop ik een heel klein beetje dat hij me opneemt in zijn voorselectie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties