Dahmane: "Ik hoop nu op meer krediet"

Nico Wieme
| 29 reacties
Dahmane: "Ik hoop nu op meer krediet"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mohamed Dahmane lag met een goede actie aan de basis van het doelpunt van Club Brugge. De Algerijnse Fransman was blij dat hij beslissend kon zijn voor blauw-zwart, maar hoopt in de toekomst toch op meer speelminuten.

“Ik moest invallen in moeilijke omstandigheden”, zei Mohamed Dahmane na de 1-0-zege van Club tegen AA Gent. “Er waren niet zoveel minuten meer te spelen en ik moest het proberen forceren vooraan. De trainer (Adrie Koster, red.) vroeg mij om met acties voor het nodige gevaar te zorgen vooraan. Ik was dan ook 200 procent gemotiveerd.”

 

“Ik besef dat er bij Club veel concurrentie is in de spits, ik ben daarenboven ook een tijdje geblesseerd geweest. Ik hoop op meer krediet nu. Dit seizoen ben ik nog nooit als titularis gestart. Altijd invallen is niet leuk. Ik hoop donderdag tegen Partizan te mogen beginnen, en ook de andere wedstrijden die volgen.”

 

Dahmane vond de zege van Club tegen Gent absoluut verdiend. “De Buffalo’s speelden hier zeer defensief. Ze loerden enkel op de counter.”

 

De Clubspits had nog een uitsmijter voor zijn supporters in petto. “Ik wil onze fans bedanken. Zij hebben respect voor mij. Ze moedigen mij altijd aan, ook op training. Dat weet ik zeer te appreciëren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties