De Smet: "Linksback om Geraerts op te vangen"

Nico Wieme
| 3 reacties
De Smet: "Linksback om Geraerts op te vangen"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Stijn De Smet maakte in zijn eigen Jan Breydelstadion geen al te beste beurt tegen Club Brugge. De ex-Cerclespeler vond dat Gent in de eerste helft voldoende kansen had gekregen om het pleit te beslechten.

“In de eerste helft creëerden we zeker twee tot drie goede kansen”, was Stijn De Smet van oordeel. “Jammer genoeg konden we de 0-1 niet maken. Dit is het verhaal van de laatste weken. Ikzelf kreeg ook een uitstekende kans om te scoren. Ik kwam goed naar binnen, maar Stijn Stijnen pakte uit met een uitstekende redding. We controleerden toen de partij, het zat tactisch goed ineen, we deden wat we wilden.”

 

De Buffalomiddenvelder zag zijn team na de rust steeds dieper wegzakken. “Toch hebben we na de pauze lange tijd een goed blok gevormd. We zijn er jammer genoeg niet meer uitgekomen. Ik moest dan vaak als linksback spelen om Karel Geraerts op te vangen. Dat was wel lastig, daardoor was mijn tank op het einde leeg.”

 

“We kunnen niet zeggen dat het Gent de laatste weken meezit. Met wat geluk komen we hier in Brugge op voorsprong, dat gebeurt niet en in het slot van de match krijgen we nog het deksel op de neus”, sakkerde De Smet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties