Hoefkens hoopt donderdag fit te zijn

Yves Dekoning
| 12 reacties
Hoefkens hoopt donderdag fit te zijn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won met het kleinste verschil van AA Gent, maar zag wel Carl Hoefkens uitvallen. De verdediger hoopt de Europese match tegen Partizan Belgrado te halen.

Carl Hoefkens moest geblesseerd het veld verlaten. Na de partij verscheen hij voor de micro van Sporza: "Ik heb in de eerste helft mijn enkel heel zwaar omgeslagen en hij was volledig gezwollen. Ik heb dan nog geprobeerd om verder te doen de tweede helft maar heb er dan een trap op gekregen. Dan was het echt niet meer te doen. Ik hoop wel de match van donderdag te halen, we zullen er met de medische staf alles aan moeten doen."

Hoefkens vond dat Club Brugge verdiend had gewonnen: "Ik denk dat we ongelooflijk positief voetbal hebben gebracht. We hebben er alles voor gedaan om naar voor te spelen en kansen af te dwingen. Ik denk dat we uiteindelijk te sterk bleken. We blijven er gewoon voor gaan, van de eerste tot de laatste minuut, 100%. Dat is het Brugge van dit jaar. Het is ongelooflijk de sfeer die heerst in de groep en ook de mentaliteit van er in te blijven geloven."

Hij keek ook vooruit naar de wedstrijd tegen Partizan Belgrado: "Komende donderdag is één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Het wordt een moeilijke match tegen een ploeg die ook heel veel kwaliteiten heeft. Als we daar de punten thuis kunnen houden, dan doen we een heel goede zaak."
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties