Jacobs verbolgen over gele kaart Van Damme

Nico Wieme
| 10 reacties
Jacobs verbolgen over gele kaart Van Damme
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme pakte tegen Charleroi een onnodige gele kaart, waardoor de Anderlechtverdediger de komende match op KV Mechelen geschorst is. Coach Ariël Jacobs kon er in ieder geval niet om lachen.

Na zijn domme rode kaart tegen Ajax die hem de twee Europa Leaguematchen tegen Timisoara kosten, liep Jelle Van Damme tegen Charleroi ook een onnodige kaart op. “De hele wedstrijd speelde ik met de gedachte in het achterhoofd om geen gele kaart te pakken”, aldus de verdediger in HLN.

 

“Dan gebeurt het toch nog net voor affluiten. Ik denk dat het een compensatiekaart is, want aanvankelijk wilde de scheidsrechter geen geel geven. Die handsbal was ook niet vrijwillig”, vond Van Damme.

 

De Waaslander kon op geen begrip van Ariël Jacobs rekenen. “Ik had Jelle er nog op aangesproken tijdens de rust. Maar blijkbaar zat het op dat moment niet in zijn hoofd. Nu moet ik weer schuiven met mijn verdediging. Van Damme is al de tiende speler die ik verlies. Maar zolang we met elf zijn, is er geen probleem”, aldus de Anderlechtcoach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties