Koster weet dat het moeilijk is voor een leider

Koster weet dat het moeilijk is voor een leider
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster was na de nipte zege van Club Brugge tegen AA Gent tevreden met het resultaat. De coach vond tijdens de rust een oplossing om Gent te ontmantelen.

Adrie Koster was na de wedstrijd tussen Club Brugge en AA Gent tevreden met de prestatie. Hij gaf zijn visie voor de camera van Sporza: "Natuurlijk is het leuk om eerste te staan, maar het is altijd moeilijker om er te blijven. Dat zie je ook vanavond. Je moet deze wedstrijd winnen. Als je ziet hoeveel moeite we hadden, met name in de eerste helft. Na de rust komt het dan nog wel allemaal in orde. Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen."

"Voor rust speelden we te vaak de lange bal. De spitsen konden de bal niet aannemen. We hebben te weinig gevoetbald in de eerste helft. Na rust hebben we aanpassingen gedaan om meer over de flanken te spelen en zo ruimte te creëren. Dat heeft dan toch uitgehaald. We kunnen altijd mensen inbrengen die iets anders kunnen brengen. We hadden bewust gekozen voor flankspelers en uiteindelijk levert het op." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties