Lepoint: "Verloren door 30 seconden onachtzaamheid"

Nico Wieme
| 12 reacties
Lepoint: "Verloren door 30 seconden onachtzaamheid"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Christoph Lepoint kon na de late goal van Club Brugge niet lachen. De Gentspeler zag zijn team een goede eerste helft spelen en vond dat zij daarvoor niet beloond werden.

“De eerste helft speelden wij echt superieur”, zei Christoph Lepoint na afloop van de topper tussen Club Brugge en AA Gent. “Club kwam totaal niet in zijn spel. Wij hadden de match echt in handen. Op de flank hadden we altijd twee man vrij. We creëerden hier twee tot drie goede kansen, maar we konden niet scoren. Dat is voetbal.”

 

“Deze nederlaag verdienden we niet. Jammer dat 30 seconden onachtzaamheid ons doen verliezen”, sakkerde de Waal. “In de tweede helft speelde Club met een andere tactiek en werd het moeilijker voor ons.”

 

Lepoint speelde centraal in de verdediging op een ongewone positie voor hem. “De trainer was tevreden met mijn prestatie. Het is niet mijn favoriete plaats, maar totaal ongewoon was het ook niet voor mij. Ik kreeg mijn opleiding in de verdediging. Ik schik mij naar de wensen van onze coach.”

 

De Gentspeler beseft dat de situatie er voor Gent na een 2 op 15 niet rooskleurig uitziet. “Hadden we tegen Moeskroen gespeeld zoals we dat in Brugge deden, dan hadden we gewonnen. We mogen het hoofd nu niet laten hangen. Iedereen is ontgoocheld, zeker na zo’n goede eerste helft. Hopelijk kennen we volgende week tegen STVV meer geluk.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties