Odjidja verrast: "Eerste helft beter dan tweede"

Nico Wieme
| 1 reacties
Odjidja verrast: "Eerste helft beter dan tweede"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vadis Odjijda speelde tegen zijn ex-team een eerder onopvallende wedstrijd. De Gentenaar in Brugse loondienst had een ander spelbeeld gezien dan de meeste waarnemers.

Club Brugge speelde tegen Gent geen goede eerste helft. Na de pauze greep Clubcoach Adrie Koster tactisch in, waardoor de Bruggelingen hun tegenstander constant onder druk konden zetten. Eigenaardig genoeg had Vadis Odjijda een andere interpretatie over de match.

 

“We hadden het de tweede helft moeilijker dan voor de pauze”, verraste de middenvelder. “In de eerste helft creëerde Gent alleen maar enkele kansen door individuele fouten van ons. De Buffalo’s liepen toen vaak verloren. Van onze kant waren er voor de rust genoeg goede voorzetten en ook enkele schoten naast het doel.”

 

“De toeschouwers hebben een goed eerste halfuur gezien. Het spel ging enorm op en neer. Wij zijn goed blijven voetballen, Gent bleef vooral in de tweede helft goed in blok spelen”, vond Odjidja.

 

De ex-Buffalo was van mening dat Club rustiger had moeten spelen. “Gelukkig hebben we vandaag eens de nul gehouden. De voorbije weken kregen we altijd wel een doelpunt tegen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties