Owen houdt graag de bank warm

Yves Dekoning
| 0 reacties
Owen houdt graag de bank warm

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Owen keert volgend weekend voor het eerst terug naar Anfield sinds hij tekende voor rivaal Manchester United. De goalgetter verwacht een vijandig onthaal.

Cristiano Ronaldo verliet Manchester United terwijl Manchester City zwaar inkocht, maar de schok van de zomer kwam toch van Michael Owen. De 29-jarige aanvaller begon zijn spelerscarrière bij Liverpool FC en tekende nu voor aartsrivaal Manchester United.

Owen weet dat hem een vijandig onthaal te wachten staat. Hij beseft dat de fans hem zullen uitjouwen, maar beweert dat het hem niet zal deren. "Ik zou graag hebben dat mensen appreciëren wat ik vroeger voor hun team heb gedaan, maar ik besef dat ik speel voor de aartsrivaal ... Laten we het zo stellen: ik houd mijn adem niet in."

Rafael Benitez wou Owen niet terug naar Liverpool halen omdat hij vreesde dat de voormalige topspits niet tevreden zou zijn met een rol als bankzitter. Bij de Red Devils zit Owen ook vaak op de bank. Hij wordt door Dimitar Berbatov en Wayne Rooney uit de ploeg gehouden. Toch voelt hij zich goed bij de Mancunians: Als ik twintig jaar was en steeds scoorde en toch op de bank zat, zou het anders zijn geweest. Ik maak altijd deel uit van de kern en voel me deel van de ploeg. De manager heeft me beloofd dat ik mijn deel van de actie wel zal krijgen dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties