"De Bleeckere moet uit CL gehouden worden"

"De Bleeckere moet uit CL gehouden worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid verloor woensdagavond met 2-3 tegen AC Milan. In de Spaanse pers is ref van dienst Frank De Bleeckere kop van Jut. De Spanjaarden sparen hun kritiek niet aan het adres van onze landgenoot.

Frank De Bleeckere zal nooit de beste vriend van Real Madrid worden. Vorig seizoen viel er vanuit Spaanse hoek al heel wat negatieve commentaar aan het adres van de Belgische ref na de uitschakeling van Real tegen Liverpool. Woensdag kende De Bleeckere opnieuw geen al te beste dag.

Bij twee fases ging de Oost-Vlaming flagrant in de fout. Voor de pauze weigerde De Bleeckere om Real een strafschop toe te kennen na een duidelijke fout van Gianluca Zambrotta op Karim Benzema. Vlak voor affluiten keurde hij een geldig doelpunt van Milan af omdat hij dacht dat de Realdoelman door een Milanspeler gehinderd werd.

"De Belgische ref De Bleeckere heeft weer bewezen dat hij niet in staat is om een wedstrijd op het hoogste niveau te leiden", klinkt het donderdag in de Spaanse pers. "Vorig seizoen blunderde hij al bij Liverpool-Real en nu heeft hij opnieuw het resultaat beïnvloed."


"Na zijn blunders in Liverpool mocht De Bleeckere geen wedstrijden meer fluiten in de eindfase van de Champions League. Dat zou eigenlijk ook nu weer zijn straf moeten zijn." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties