Ribéry mist barragewedstrijden tegen Ierland

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Ribéry mist barragewedstrijden tegen Ierland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frankrijk zal in de barragewedstrijden om het WK tegen Ierland geen beroep kunnen doen op sterspeler Franck Ribéry (foto). De middenvelder van Bayern München bleek na een onderzoek aan de knie in Straatsburg meer hersteltijd nodig te hebben.

Franck Ribéry kent momenteel nog geen al te best seizoen en daar zorgen vooral kleine blessures voor. Die houden hem nu al weer drie weken van de voetbalvelden en het ziet er niet naar uit dat de kleine Fransman snel weer zal kunnen voetballen. De dokters die Ribéry gisteren onderzochten in Straatsburg zeggen dat hij zeker nog een maand zal moeten herstellen van een pijnlijke knie.

Dit houdt in dat Bayern München nog altijd geen beroep kan doen op de speler in de competitie en in de Champions League. Ook de barragewedstrijden met Frankrijk tegen Ierland zal hij moeten laten schieten. De Franse sportkrant L'Equipe meldt dat Ribéry ondertussen ook overweegt om een operatie te ondergaan en dat zou betekenen dat hij nog langer niet zal kunnen spelen. Dan zou de herstelperiode zowat drie maanden bedragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties