Vanhaezebrouck heeft er genoeg van

Nico Wieme
| 38 reacties
Vanhaezebrouck heeft er genoeg van
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck overleefde de bestuurscrisis van KRC Genk. De coach van de Limburgers heeft er naar eigen zeggen genoeg van en is van plan om flink in te grijpen in zijn falende spelersgroep.

Het bestuur van Racing Genk bevestigde afgelopen maandag het vertrouwen in Hein Vanhaezebrouck. De fusieclub is ondertussen gevaarlijk dicht in de buurt van de degradatieplaatsen gekomen en dat zint de coach niet. In de kranten beloofde hij harde maatregelen te treffen wat zijn spelersgroep betreft.

Maandag had Vanhaezebrouck een gesprek met zeven spelers, die allemaal aangaven dat er vanuit de trainersstaf een krachtig signaal moet gegeven worden. Nadien kwamen alle spelers één voor één langs bij hun coach.

Vrijdagavond speelt Genk op het veld van Lokeren. Aangenomen mag worden dat dit zal gebeuren zonder enkele vaste waarden. "Wie zich niet kan vinden in de andere aanpak, zal de gevolgen dragen", zei Vanhaezebrouck in HNB. In Lokeren beschikt hij over bijna al zijn spelers. Alleen Ederson is niet fit. De Braziliaan zou gisteren de training hervatten, maar sukkelt met de knie nadat hij zich thuis verstapte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties