Lodeweges gooit de handdoek in Nijmegen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lodeweges gooit de handdoek in Nijmegen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dwight Lodeweges is niet langer meer de trainer van NEC Nijmegen. Hij diende zijn ontslag in na de zware 0-4-thuisnederlaag tegen PSV Eindhoven. Lodeweges verving deze zomer nog Mario Been die naar Feyenoord vertrok.

"Ik heb niet het gevoel de trainer te zijn die NEC op dit moment nodig heeft. Ik slaag er maar niet in om de huidige situatie om te keren en ik heb er geen vertrouwen in dat ik het op korte termijn wel zal kunnen. Ik heb de directie op de hoogte gebracht van mijn voornemen om ermee te kappen", aldus Dwight Lodeweges in een eerste reactie.

"De directie van de club heeft mij eerst nog gevraagd om er nog eens over na te denken. Ik heb dat ook gedaan, maar ben bij mijn besluit gebleven. Vanmorgen heb ik de spelers ingelicht over mijn beslissing. Ik verwijt de club, spelers en de rest van de technische staf niets. Ik wens NEC nog veel succes toe in de toekomst", zegt Lodeweges nog.

Bij het bestuur van de club had men het ontslag niet meteen zien aankomen. "We waren zeer verrast toen Dwight met deze mededeling kwam. Hij heeft ons oprecht verteld over zijn redenen waarom hij ermee wilde stoppen. We zijn teleurgesteld dat hij vertrekt, maar respecteren nu zijn besluit en zijn oprechtheid", aldus Algemeen Directeur Jacco Swart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties