Bölöni: "Situatie Moeskroen is amateurisme"

Bölöni: "Situatie Moeskroen is amateurisme"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-trainer Laszlo Bölöni (foto) vraagt zich af in welk land hij eigenlijk terechtgekomen is. Hij vindt de situatie van Moeskroen treffend voor de situatie van het voetbal in ons land.

"Ik ben triest voor Moeskroen en vooral voor de spelers. Ik weet hoe het voelt, want bij de laatste club waar ik als speler aan de slag was, heb ik hetzelfde meegemaakt", aldus Laszlo Bölöni aan de pers. "Hoe is het eigenlijk zover kunnen komen? Wie is er verantwoordelijk voor deze soep? Hoe kun je nu eigenlijk een licentie uitdelen om die dan drie maanden later weer in te trekken? Dat is echt je reinste waanzin", fulmineert de Roemeen.

"Toen ik 25 jaar geleden naar België kwam om voor Racing Jet Waver te spelen, werd ik geconfronteerd met semiprofessionalisme, een kwarteeuw later is dat amateurisme. De schuld van dit gebeuren ligt bij mensen als Jean-Marie Philips (CEO van de Belgische voetbalbond, nvdr) en nog een aantal anderen. Gaat er iemand voldoende zin voor verantwoordelijkheid opbrengen om schuldige te pleiten?", vraagt een bijzonder kritische Bölöni zich tot slot nog af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties