Van Gijseghem: "Niemand ligt wakker van Standard"

De Nijs Michael
| 12 reacties
Van Gijseghem: "Niemand ligt wakker van Standard"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Moeskroen is tot op heden nog niet failliet en dus spelen Les Hurlus vanavond gewoon tegen Standard. De onzekerheid is echter ondraagbaar voor de spelers. "Niemand ligt hier wakker van Standard", vertelt Daan Van Gijseghem.

"We dachten dat het voorbij was", vertelt Van Gijseghem aan De Morgen. "En dus gingen we ervan uit dat we niet meer zouden spelen tegen Standard. Niemand ligt wakker van Standard. De match heeft geen groot belang, het voortbestaan van de club is nu het belangrijkste. Tegen Standard moeten we ons verstand op nul zetten en gewoon voetballen."
 
"Vorig jaar hebben we ook al in dezelfde situatie gezeten en toen pakten we toch nog heel wat punten. Het feit dat Standard de match wou laten uitstellen, betekent toch dat ze voelen dat het moeilijk zal worden", blijft de verdediger hoopvol. "We zijn in ieder geval niet bang voor hen. Misschien is dit zelfs het beste moment om hen te pakken. Al zijn we daar niet mee bezig. Vandaag is er niet over voetbal gesproken. Eén zege zal Moeskroen niet verder doen bestaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties