Vieri kiest toch nog voor een Braziliaans avontuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vieri kiest toch nog voor een Braziliaans avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Vieri (foto) had enkele maanden terug zijn afscheid aan het professionele voetbal aangekondigd. Daar komt de Italiaanse aanvaller nu op terug. Hij gaat voor de Braziliaanse club Botafogo uit Rio de Janeiro voetballen.

Christian Vieri speelde tot voor kort voor Atalanta Bergamo, maar daar werd hij uitgejouwd door de fans. Hij kondigde zijn afscheid aan omdat hij het plezier in het spelletje was verloren. Nauwelijks enkele maanden later kiest de 36-jarige Italiaan voor een avontuur in Brazilië.

Volgens de website Globoesporte zou de zaakwaarnemer van Vieri maandag een gesprek hebben gehad met de voorzitter van Botafogo. Daarin zou gesproken zijn over een contract voor de ex-international van de Squadra. 

"Woensdag trek ik naar Rio om alle documenten te ondertekenen. Meteen daarna zullen we officieel laten weten dat Vieri speler is van Botafogo", aldus Vieri's zaakwaarnemer. De Italiaan ondergaat wel eerst nog een medische keuring voor hij gepresenteerd zal worden aan het grote publiek. Dat zou overigens gebeuren op het einde van deze maand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties