Nu of nooit voor Rouches

Gert-Jan Weyters
| 5 reacties
Nu of nooit voor Rouches
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard Luik staat voor één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Als de Rouches nog aanspraak willen maken op de tweede ronde van de Champions League moet er gewonnen worden van Olympiakos.

De laatste dagen kwam Standard negatief in het nieuws. Momo Sarr en Milan Jovanovic vochten een onenigheid openlijk uit in de pers. Hopelijk blijft dit zonder gevolgen voor de rest van de ploeg. Ruzie op het veld kan Standard wel missen als kiespijn.

De Rouches missen nog steeds enkele belangrijke spelers. Kapitein en bezieler op het middenveld Steven Defour ziet de hele CL-campagne aan zijn neus voorbij gaan. Het is duidelijk dat Standard hem mist. Achter de naam van Wilfried Dalmat staat ook nog een groot vraagteken. Igor De Camargo en Sinan Bolat geraken mogelijk fit, maar het is niet zeker of ze aan de aftrap verschijnen.

Olympiakos kan opnieuw beroep doen op ervaren verdedigers Olof Mellberg en oude bekende Michal Zewlakow. Indien de Grieken winnen en AZ de boot in gaat tegen Arsenal mag Olympiakos zich opmaken voor de knock-out fase.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties