Blue Army plant acties pro stadion

Blue Army plant acties pro stadion
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Blue Army kunnen ze niet lachen met de jongste ontwikkelingen rond het nieuwe stadion dat Club Brugge wil neerzetten. De Brugse supportersfederatie kondigt acties aan.

Voor Blue Army is de maat vol. Het voortdurende gehakketak rond het nieuwe stadion hangt de Brugse supportersfederatie de keel uit. De overheid wil nu zelf eigenaar zijn van het stadion en wil dat het in het Chartreusegebied komt. Dit betekent dat privé-investeerder Uplace zijn dromen mag opbergen.

De Vlaamse regering stelde met CD&V'er Dirk De Fauw een 'bemiddelaar' aan om tot een consensus te komen. Club zal zich dus moeten schikken naar de eisen van de overheid, wil het ooit in een nieuw stadion spelen. Dat de twee Brugse ploegen, Club en Cercle, opnieuw een stadion zullen moeten delen, zien zij ook niet zitten. Club wil per se een eigen stadion waarin de eigenheid van blauw-zwart goed tot uiting komt.

Deze nieuwe wending stuit bij Blue Army op verzet. Al drie jaar lang is blauw-zwart bezig met een ijzersterk dossier en dat wordt nu opeens door de overheid van tafel geveegd. "Er worden PRO-acties gepland in Zedelgem, Brugge en misschien in Brussel", laat een bron binnen de Brugse supportersfederatie aan onze redactie weten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties