Clement: "Ga eens met de terreinverzorger praten"

Clement: "Ga eens met de terreinverzorger praten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement maakte bijna een heroïsch eigen doelpunt tegen Sint-Truiden. De 35-jarige verdediger haalde opgelucht adem toen hij het leer in hoekschop zag verdwijnen.

De feiten: Alex Da Silva dribbelt de Antwerpse defensie tureluurs en brengt het leer voor doel. Clement wil ontzetten, maar mist volledig zijn schot. Na een rare capriool valt het leer centimeters naast het doel in hoekschop.

“Wat voor een lelijke bots was dat”, grijnst Clement zijn tanden bloot in de catacomben van het Olympisch Stadion. “Ik ga de terreinverzorger toch eens moeten vragen om het veld terug goed te leggen.”

Terug naar de wedstrijd dan. “Het is onze eigen verdienste dat we hier de drie punten pakken. We zijn er voor blijven gaan en combineerden rustig tot we de opening vonden. STVV werd moe door achter de bal te lopen.”

Ook tegen Westerlo kwam Germinal Beerschot in eigen huis achter. “Het belangrijkste is dat het vertrouwen en de overtuiging in de ploeg blijven. Ook al kom je achter. Iederen blijft zijn taken doen. Dat is iets wat we tijdens de voorbije weken hebben opgebouwd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties