Jacobs: "Genk staat onder zijn waarde geklasseerd"

De Nijs Michael
| 15 reacties
Jacobs: "Genk staat onder zijn waarde geklasseerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht verzekerde zich donderdag tegen Timisoara zo goed als zeker van een ticket voor de volgende ronde van de Europa League, maar zondag moet paars-wit opnieuw aan de bak in de Jupiler Pro League. De Brusselaars zijn alvast op hun hoede voor Genk.

"Het is duidelijk dat die ploeg onder zijn waarde staat geklasseerd", waarschuwt trainer Ariël Jacobs in HNB. "Ze zitten nu in een opwaartse spiraal. Vergeet ook niet dat Genk de grote winnaar kan worden als straks Moeskroen zou verdwijnen. De trainer stelde zijn tactische schema bij. Dat loopt niet altijd even vlot, maar als het loopt, zijn ze razend gevaarlijk."

Het is niet meteen duidelijk of Romelu Lukaku rust krijgt in Genk. En het is evenmin duidelijk of hij -indien dat het geval zou zijn- vervangen wordt door Tom De Sutter of Nicolas Frutos. "Het kan ook De Sutter én Lukaku worden", zorgt Jacobs voor nog meer verwarring. "Legear start zeker niet. Hij kan nog geen negentig minuten aan. Hij is onze supersub maar na een tijdje zal hij dat niet meer prettig vinden. Ik hoop dat hij nu eens wat langer fit blijft."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties