Fulham wil langer door met Hodgson

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fulham wil langer door met Hodgson

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fulham wil graag langer door met zijn manager Roy Hodgson. Beide partijen zijn al langere tijd met elkaar in onderhandeling over een contractverlenging.

"We onderhandelen al enkele maanden over een verlenging van het contract. De club wil graag met mij door en ik zelf zie ik een langer verblijf ook zeker zitten. Ik hoop dat alles snel kan geregeld worden. De club wil alleszins zo snel mogelijk handelen. Ik voel me hier ontzettend op mijn gemak en voel me hier ook enorm gewaardeerd", aldus Roy Hodgson na het gelijke spel van afgelopen weekend tegen Wigan Athletic.

Hodgson weigerde onlangs nog een voorstel van de Zweedse voetbalbond om in het Scandinavische land de nieuwe bondscoach te worden. De 62-jarige Engelsman heeft al een enorme staat van dienst. Hij was eerder Zwitsers bondscoach en ook nationaal keuzeheer in de Verenigde Arabische Emiraten en Finland. Hij was ook nog clubtrainer van Inter Milaan, Udinese Calcio en verschillende Scandinavische elftallen. Hodgson loodste Fulham vorig seizoen nog naar de Europa League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties