Proto: "We hebben een goede week achter de rug"

Proto: "We hebben een goede week achter de rug"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht sloot de wedstrijd in Genk af met een 0-2-zege en daarenboven verzekerden de paars-witten zich enkele dagen eerder ook zo goed als zeker van kwalificatie voor de volgende ronde van de Europa League. Doelman Silvio Proto reageert tevreden.

"Anderlecht heeft een goede week achter de rug", beseft de titularis van paars-wit in dS. "We zijn Europees bijna zeker geplaatst en pakken 12 op 12 in de competitie. Tegen Genk spelen we een hele goeie wedstrijd. Genk heeft echt geen enkele echte kans gecreëerd en we hebben zelf onze mogelijkheden afgewerkt. Elke trainer zou tekenen voor zo'n scenario."

"Ik weet dat het nu de vierde competitiematch op rij is dat ik geen tegengoal pak, maar ik dacht dat ik al in negen competitieduels mijn netten proper had gehouden", kijkt Proto ook terug op zijn persoonlijke prestatie. "Het is dankzij de hele ploeg dat we tegenwoordig zo weinig tegengoals pakken. De aanvallers zijn de eerste verdedigers en als iedereen zijn taak doet heeft de doelman weinig werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties