Anderlecht-target Chadli kost minstens 1 miljoen

Steurbaut Kersten
| 32 reacties
Anderlecht-target Chadli kost minstens 1 miljoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli gooit hoge ogen in de Nederlandse Jupiler League, tweede klasse. AGOVV Apeldoorn wil de 21-jarige Belgische aanvaller echter niet laten gaan voor een appel en een ei. “Hij gaat niet weg onder het miljoen.”

Chadli maakte dit seizoen voor AGOVV al 12 doelpunten in 18 wedstrijden en bracht ook al 5 treffers aan. Dat lokte de interesse van onder andere Ajax en Anderlecht.

AGOVV wil echter niet de fout maken die het vorige zomer wel maakte met een ander Belgisch talent, Dries Mertens. FC Utrecht haalde hem weg voor slechts 375.000 euro.

“We noemen geen vraagprijs”, zegt AGOVV-preses Victor Doorn in Voetbal International. “Maar één ding is zeker: hij gaat niet weg onder het miljoen. We hebben os lesje geleerd met Mertens. Die ging veel te goedkoop weg."

Chadli ging, samen met zijn zaakwaarnemer, al op eigen houtje onderhandelen met geïnteresseerde clubs. “Dat hou je niet tegen. Nacer wil misschien weg in de winterstop, maar wij hebben geen haast. Als clubs serieus willen praten, moeten ze zich bij ons melden.”

Chadli ligt nog tot juni 2011 onder contract bij de Nederlandse tweedeklasser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties