Kaká: "We hebben nog wat meer tijd nodig"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Kaká: "We hebben nog wat meer tijd nodig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid voetbalt nog altijd niet zo superieur als zou verwacht kunnen worden na hun zomeraankopen. De fans morren wat en er was de nederlaag op het veld van FC Barcelona. Ricardo Kaká probeert te bedaren door te stellen dat er nog meer tijd nodig is.

Real Madrid won afgelopen zaterdag met 4-2 de thuiswedstrijd tegen UD Almería. Het was overigens een partij waarin Cristiano Ronaldo goed was voor een doelpunt, maar ook voor een rode kaart. Ricardo Kaká, een van de grote zomeraankopen, geeft toe dat het geen grootse prestatie was.

"We zijn aan het zoeken naar onze identiteit. Het is niet gemakkelijk. We beseffen maar al te goed dat we momenteel er niet in slagen om ons publiek te vermaken. Maar het is ook niet gemakkelijk om een team te smeden. Het is niet alleen een kwestie van nieuwe spelers kopen. Bij Barcelona spelen de spelers al jaren samen, terwijl wij acht of negen nieuwelingen moeten inpassen. We hebben gewoon nog wat tijd nodig", besluit de Braziliaanse international in de Spaanse media.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties