Verbist: "Nooit aan vertrek gedacht"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Verbist: "Nooit aan vertrek gedacht"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Bram Verbist stond zondagavond bij Cercle Brugge nog eens tussen de palen. Het werd zijn eerste competitiewedstrijd voor groen-zwart sinds 2 augustus. “Ik heb er nooit aan gedacht om te vertrekken.”

Het lot heeft soms rare wendingen. In augustus werd Verbist voor de wedstrijd tegen Anderlecht naar de bank verwezen. Zondag nam hij tegen datzelfde paars-wit zijn plaats in de ploeg weer in.

“Ik werd vrijdag door de trainer op de hoogte gebracht”, zegt Verbist. “Ik had het niet zien aankomen, maar de trainer vond dat ik goed bezig was op training en zei dat ik terug in doel mocht staat. Dat doet heel veel deugd.”

“Ik heb op deze kans gewacht. Op training ben ik hard blijven werken. Nooit heb ik er aan gedacht om Cercle Brugge te verlaten. Ik ben maar een deel van het geheel en mijn ambitie is om met deze ploeg hogerop te spelen. Mentaal ben ik veel sterker uit deze periode gekomen. Ik ben rustig gebleven, vroeger zou ik meteen gepanikeerd hebben.”

Het resultaat in zijn eerste wedstrijd valt echter tegen. “Dat is jammer. Ik heb maar één bal moeten pakken en krijg er toch drie binnen. Het eerste doelpunt is een frommelgoal, de tweede een strafschop en de laatste een 1-tegen-1-situatie tegen Nicolas Frutos.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties