Antwerp in de problemen

Nico Wieme
| 100 reacties
Antwerp in de problemen
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het is alarmfase rood op de Bosuil. Wanbetalingen, achterstallig huurgeld en in beslag genomen auto's zorgen voor geen al te beste stemming bij Antwerp.

Volgens GvA zit de klad er goed in bij Antwerp FC. Vorig weekend legde een deurwaarder beslag op de recette van de thuismatch tegen Waasland. De deurwaarder zou in opdracht van de familie Collin gehandeld hebben. Deze familie was jarenlang geldschieter van Antwerp, maar leeft sinds geruime tijd in onmin met de club en heeft een rechtzaak tegen de tweedeklasser lopen.

In oktober waren er al problemen bij rood-wit omdat er loonachterstand was. Secretaris Paul Bistiaux bevestigt nu aan HLN dat die problemen nog niet van de baan zijn en dat sommige spelers nog steeds geen loon ontvangen hebben. De spelers zijn deze wantoestanden kotsbeu. Een groot deel van hen stuurde gisteren uit onvrede met de situatie gewoon zijn kat naar de fotoshoot in het Centraal Station.

Het blijft echter niet bij achterstallig loon alleen. Een negental spelers moest donderdag zijn leasingwagen inleveren omdat de huur niet meer betaald wordt. Ook met de betalingen van de huur van spelersappartementen zijn er problemen. Afwachten wat de licentiecommissie, na de zaak-Moeskroen, met het stamnummer één van plan is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties