De Sutter: "Belangrijk dat kansen blijven komen"

De Sutter: "Belangrijk dat kansen blijven komen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Tom De Sutter staat al twee maanden droog bij Anderlecht. Vanavond moet hij in Westerlo die negatieve reeks zien te doorbreken.

Tom De Sutter wil de moed niet laten zakken nu het sportief voor hem persoonlijk wat minder gaat. "Ik voetbal bij Anderlecht dus ik weet heel goed dat er veel komt bij kijken. Ik weet ook wat de mensen die dagelijks met mij werken over mij denken. Dat is ook het enige wat telt voor mij", aldus Tom De Sutter in HNB en GvA.

"Nee, wat de pers schrijft laat me niet koud. Maar het knaagt ook niet aan mij. Ik doe gewoon mijn best. Het is enkel belangrijk dat de kansen blijven komen", aldus De Sutter die geen schrik heeft van de concurrentie nu Romelu Lukaku helemaal ontbolsterde en Nicolas Frutos terug is uit blessure. "Ik ga op zo'n moment echt niet vloeken. Dat zit niet in mij. Frutos is gewoon iemand die altijd en overal scoort", aldus De Sutter.

De Sutter kan in tegenstelling tot enkele van zijn ploegmaats nog in Brugge komen in het dagelijkse leven. "Ik heb blijkbaar een sympathieke kop, ja. Ik kan ginds nog steeds op mijn gemak een pintje gaan drinken. Ik heb er nog geen negatieve ervaringen gehad, hooguit eens een grap of zo", besluit De Sutter. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties