Collin: "Stijnen doet me te veel eer aan"

Mathias Dumarey
| 26 reacties
Collin: "Stijnen doet me te veel eer aan"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Philippe Collin, voorzitter van de Technische Commissie van de Belgische voetbalbond, heeft net als bondscoach Dick Advocaat gereageerd op de uitspraken van doelman Stijn Stijnen. "Hij overschat mijn macht", aldus Collin.

Stijn Stijnen had eerder al impliciet laten verstaan dat Philippe Collin zijn macht heeft gebruikt om er bij bondscoach Dick Advocaat op aan te dringen de doelman zijn plaats af te nemen in de nationale ploeg.

Collin gaat nu in de tegenaanval en vindt dat Stijnen hem te veel eer aan doet. "Als hij denkt dat ik tussenbeide kan komen in de selectie van Advocaat, dan overschat hij mijn macht. Stijnen heeft zichzelf buitenspel gezet. Noch de bond noch de bondscoach hebben voor hem de deur dicht gedaan. En als hij beschikbaar is, kan hij nog opgeroepen worden", aldus Collin in HLN.

"Het is de reactie van een ontgoochelde voetballer. Ik ga al veertig jaar om met jonge spelers en sommige emotionele reacties moet je gewoon kunnen plaatsen. Voor mij hoeft Stijnen geen afgesloten hoofdstuk te zijn", besluit Collin. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties