'Club Brugge mikt hoog en heeft Zuid-Afrikaans talent op het oog'

'Club Brugge mikt hoog en heeft Zuid-Afrikaans talent op het oog'
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge werd afgelopen maand kampioen in de Jupiler Pro League. En dus mag het zich volgend jaar opmaken voor een stevige campagne in de Champions League. Ondertussen wordt ook al verder gespeurd naar mogelijke nieuwkomers voor nu en/of in de toekomst.

De scouts hebben een nieuw interessant profiel ontdekt in Zuid-Afrika. Daar zou namelijk Shandre Campbell van SuperSport United op de radar zijn gekomen. Dat laten Zuid-Afrikaanse media alvast weten op donderdagmiddag.

Verschillende ploegen zouden al geïnformeerd hebben naar het 18-jarige goudhaantje, maar Club Brugge is de laatste club die op de proppen is gekomen. Bij zijn team zouden ze al rekening houden met een vertrek naar Europa.

18-jarig toptalent uit Zuid-Afrika op de radar

Houdbaar lijkt Campbell namelijk niet. Afgelopen seizoen wist hij toch heel wat scouts te overtuigen met zijn manier van voetballen. En ook zijn statistieken zijn zeker niet slecht te noemen, want de 18-jarige aanvaller scoort vlot.

Over alle competities heen was de linkervleugelspeler goed voor vijf goals en zes assists in 1877 speelminuten voor SuperSport United. Daarmee was hij eens in de 171 minuten van waarde voor SuperSport.

Stevige cijfers, die hem mogelijk aan een transfer naar België zouden moeten kunnen helpen. Tot op heden zou er wel nog geen akkoord zijn. Op Transfermarkt heeft de speler een transferwaarde van een half miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties