Hoefkens: "Perfecte actie van 'la Perla'"

Nico Wieme
| 2 reacties
Hoefkens: "Perfecte actie van 'la Perla'"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens toonde zich tevreden met de Europese kwalificatie van Club Brugge. De blauw-zwarte verdediger speelde opnieuw een dijk van een match, al relativeerde hij achteraf zijn eigen aandeel in het succes.

“We wisten dat het geen makkelijke match zou worden”, trapte Carl Hoefkens een open deur in. “We hebben in Frankrijk gezien welke kwaliteiten Toulouse heeft. Bij 0-0 bleef het toch wel opletten voor ons.”

 

“We hebben de match goed gecontroleerd, maar twintig minuten voor tijd kregen we het moeilijk. Toulouse moest dan wel komen. Iedereen bij ons heeft het hoofd echter koel gehouden en op de counter lukken we dan uiteindelijk nog de bevrijdende treffer. Een perfecte actie van ‘la Perla’ (Ronald Vargas, red.) en mooi verzilverd door Ivan Perisic”, analyseerde de Lierenaar de wedstrijd.

 

In de eerste helft had Club het moeilijk, op het aanvangskwartier na. “Dat lag aan de staat van het veld. We wisten ook dat Toulouse een ploeg heeft die achteraan een schitterende organisatie kan neerzetten, waar je moeilijk door geraakt. Langs de andere kant hebben ook wij weinig weggegeven”, eindigde Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties