Gent - G. Beerschot wellicht toch niet op woensdag

Ward Callens
| 77 reacties
Gent - G. Beerschot wellicht toch niet op woensdag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekerwedstrijd tussen AA Gent en Germinal Beerschot zal wellicht toch niet op woensdagavond afgewerkt worden. De bezoekers zien een uitstel met één dag niet zitten.

AA Gent en Germinal Beerschot zijn dan toch NIET tot een akkoord gekomen rond de uitgestelde bekerwedstrijd. De match, die normaal dinsdag geprogrammeerd staat, wordt dus wellicht niet met één dag uigesteld.

De Buffalo's hadden er zelf op aangedrongen om de partij een dag later te spelen, maar Germinal Beerschot ligt dwars. De Antwerpse fusieclub denkt aan haar supporters, voor wie het verschuiven van de wedstrijd praktische problemen veroorzaakt. De bezoekende supporters zijn verplicht met de combi te rezien. Bij de meeste supportersclubs kunnen ze niet zomaar de bussen van dinsdag naar woensdag verplaatsen door de drukke feestperiode.

Morgen komen beide voorzitters Herman Kesters en Ivan De Witte samen om een oplossing te vinden. Daarna trekken ze naar de Belgische Voetbalbond om in samenspraak met de KBVB een definitieve datum vast te leggen. Germinal Beerschot laat nu al weten zeker niet woensdag te willen spelen omwille van de supporters. Het wordt dus wellicht toch morgen of een latere datum.

De resterende wedstrijden van de achtste finales worden pas woensdag afgewerkt. De terreinen van de thuisspelende clubs zullen dinsdag gecontroleerd worden. Zo ligt de grasmat in het Jan Breydelstadion voorlopig nog onder een sneeuwtapijt van circa 5 centimeter. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties