Mathijssen heeft vraagtekens bij Club-schoenen

Mathias Dumarey
| 108 reacties
Mathijssen heeft vraagtekens bij Club-schoenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen (foto) keert woensdagavond voor het eerst sinds zijn ontslag bij Club Brugge terug naar het Jan Breydelstadion. De coach van Lokeren zorgt nu al voor een klein relletje.

Club Brugge speelde tegen Toulouse Europees met aangepast schoeisel wat hen voordeel zou moeten opleveren op gladde velden. Voor de Europese voetbalbond UEFA was dit geen probleem, maar Jacky Mathijssen, de coach van Lokeren, wil er wel een item van maken voor de bekerwedstrijd van woensdag op Club Brugge.

De schoenen zouden de spelers van Club Brugge meer grip moeten doen krijgen op het veld. Mathijssen is niet zeker of de schoenen reglementair zijn. "Ik ga er van uit dat beide teams met gelijke wapens moeten strijden om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. De scheidsrechterscommissie zal de knoop moeten doorhakken", aldus Mathijssen in HLN.

In Brugge liggen ze alvast niet wakker van de verklaringen van hun ex-coach. "Onze schoenen zijn perfect in orde. We kennen de reglementen en de materiaalman kent zijn vak. Vorige woensdag was het ook geen probleem", aldus sportmanager Luc Devroe. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties