Messi: "Ik speel in fantastisch team"

Nico Wieme
| 0 reacties
Messi: "Ik speel in fantastisch team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi veroverde het voorbije jaar met FC Barcelona maar liefst zes trofeeën. De Argentijnse wonderboy minimaliseert zijn eigen prestaties in het succesverhaal van de Catalanen, maar prijst het fantastische team waarin hij speelt.

Hoewel Lionel Messi steevast tot de uitblinkers behoort bij FC Barcelona, blijft de Argentijn bescheiden. “Alsjeblieft zeg, ik ben nu niet de 'king of the world' en ook niet de nummer één. In dat soort dingen geloof ik niet”, beweert Messi in El Periodico. “Ik ben dezelfde persoon als altijd en heb het geluk dat ik in zo'n uitstekend team speel.”

 

“Ik voel me niet de beste, Barcelona is de beste. Ik denk alleen aan de groep en aan het feit dat niemand ooit zoveel heeft gewonnen. Dat geeft me meer voldoening. Het was voor mij en voor Barcelona een historisch jaar, dat aan het werk van iedereen te danken is”, gaat de Argentijnse international voort.

 

Maandagavond vindt de verkiezing plaats van de beste voetballer ter wereld. De kans is groot dat Messi daar als winnaar uitkomt. “Ook die prijzen zijn leuk”, besluit de middenvelder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties