Nu ook sterspeler van KAA Gent op weg naar Saoedi-Arabië: club wil meewerken

Nu ook sterspeler van KAA Gent op weg naar Saoedi-Arabië: club wil meewerken
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent staat op het punt Tarik Tissoudali te verliezen. De 31-jarige aanvaller geniet concrete interesse uit Saoedi-Arabië en de Buffalo's willen meewerken aan een transfer.

Er is dus interesse van Al-Ryadh, een ploeg uit de onderste regionen van de Saoedische competitie, maar nog steeds een financiële buitenkans voor de 31-jarige Marokkaanse international. 

Tissoudali heeft nog een contract voor twee jaar bij Gent en weegt zwaar op de loonlijst, weet Het Nieuwsblad. Daarom zouden ze ook willen meewerken aan een transfer als er voldoende geld op tafel komt.

Tissoudali stond afgelopen winter ook al op vertrekken. In februari was er interesse van San Jose Earthquakes, uit de MLS, maar na de verkoop van Cuypers, Orban en Fofana mocht hij niet meer weg.

Bij Al-Riyadh spelen ook Dino Arslanagic en Knowledge Musona, die u waarschijnlijk nog wel kent van hun periodes bij Standard en Oostende/Anderlecht. 

Tissoudali zelf weet dat het de laatste kans is om op zijn leeftijd een financiële klap te slaan. Hij ziet een transfer dus wel zitten. Het zou het voor de nieuwe sportieve leiding wel nog wat moeilijker maken, want ze moeten het team al op verschillende plaatsen versterken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties