Liverpool moet weer spelers verkopen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool moet weer spelers verkopen

Liverpool heeft geen budget voor transfers in januari. Vooraleer de club spelers kan kopen, moeten er eerst worden verkocht. Een viertal namen staan in het uitstalraam.

Rafael Benitez heeft te horen gekregen dat hij van het bestuur van Liverpool geen geld zal krijgen om in januari spelers te kopen. De Spaanse manager is wanhopig op zoek naar een nieuwe aanvaller en zou ook graag een winger halen.

Om zijn aankopen te kunnen financieren zal Benitez eerst spelers moeten verkopen. Dat betekent dat vooral Ryan Babel en Andrea Dossena dicht bij een vertrek komen. Liverpool betaalde voor elk meer dan tien miljoen euro, maar zal ongetwijfeld met verlies moeten verkopen. Ook Andrei Voronin en Philipp Degen zouden moeten opkrassen. Zij werden gratis binnengehaald.

Benitez zal zeker niet opnieuw een basisspeler willen verliezen. Afgelopen zomer moest hij al afscheid nemen van Xabi Alonso en Alvaro Arbeloa, beiden trokken naar Real Madrid. Hij zal dus niet over een groot budget beschikken om zijn gewenste versterkingen binnen te rijven.

Anderzijds is het wel goed nieuws voor Benitez in een periode waarin hij zwaar onder vuur ligt. Het is een signaal dat de club met hem verder wil.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties