Transferdagboek 26/12: A. Madrid biedt Agüero aan in Engeland

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Transferdagboek 26/12: A. Madrid biedt Agüero aan in Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de wintermercato in het vooruitzicht duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Updated @ 15:55

The Daily Mirror meldt dat Atlético Madrid Sergio Agüero heeft aangeboden aan Manchester United, Chelsea en Manchester City. Prijskaartje: 40 miljoen euro. De Argentijn zou de voorkeur geven aan The Blues. Eduardo Salvio wordt in Madrid mogelijk de opvolger van Agüero.


Chelsea-manager Carlo Ancelotti zou niet tevreden zijn over de prestaties van Peter Cech. De Italiaan ziet de 28-jarige Iker Casillas als ideale vervanger. De Spaanse doelman ligt echter onder contract tot juni 2017 bij Real Madrid en heeft een opstapclausule van 150 miljoen euro.

Volgens The Sun zitten The Blues ook achter Luca Toni. De Londense club ziet in de Italiaan de ideale vervanger voor Didier Drogba tijdens de Africa Nations Cup.

Ruud Van Nistelrooy keert mogelijk terug naar de Premier League. De 33-jarige Nederlander is op zoek naar een nieuwe club en staat in de belangstelling van het Engelse Tottenham.


In Italië heeft Juventus dan weer zijn ogen gericht op Schalke 04-verdediger Rafinha. De 24-jarige Braziliaan heeft aangegeven een vertrek genegen te zijn en geeft de voorkeur aan Real Madrid of Juventus. De Oude Dame wil de onderhandelingen starten. De vraagprijs zou 12 miljoen euro bedragen, maar is negotieerbaar. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties