Monteyne: "Zonder aanleiding elleboog van Carevic"

Nico Wieme
| 5 reacties
Monteyne: "Zonder aanleiding elleboog van Carevic"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Martijn Monteyne was ongewild de aanleiding van de rode kaart die Mario Carevic opliep. De flankverdediger van Germinal Beerschot hoopte dat zijn team die numerieke meerderheid zou kunnen uitbuiten, maar dat was niet het geval.

“Bij een inworp kreeg ik plots zonder enige aanleiding de elleboog van Mario Carevic in mijn gezicht geplant”, vertelde Martijn Monteyne aan Voetbalkrant. “Door onze numerieke meerderheid voetbalden we met meer druk naar voren en hoopten we op een kentering. We waren echter niet goed genoeg.”

 

“We hebben de doelpunten te makkelijk weggegeven. Het een jammerlijke vaststelling, maar wij waren gewoon niet scherp genoeg. Ik moet toegeven dat Lokeren verdiend gewonnen heeft”, was de West-Vlaming eerlijk.

 

“Ik denk dat iedereen er zich nu wel bewust van is dat we elke week zullen moeten werken en dat we iedere match scherp moeten starten. Dat we een goede zaak in de stand hadden kunnen doen, houdt mij zo niet bezig. We moeten niet naar andere ploegen kijken, we moeten gewoon zelf resultaten neerzetten”, aldus Monteyne nog. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties