Skibbe mogelijk in juni weg als trainer van Frankfurt

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Skibbe mogelijk in juni weg als trainer van Frankfurt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans bestaat dat Michael Skibbe (foto) op het einde van dit seizoen Eintracht Frankfurt zal verlaten. Hij wil versterkingen tijdens de winterstop en een ambitieus bestuur, maar als dat uitblijft, trekt hij na het seizoen de Frankfurt-deur dicht.

Michael Skibbe had zich bij het seizoensbegin al eens in die zin uitgelaten toen hij in Cassio Lincoln een goede versterking zag, maar de optie bleek te duur voor Frankfurt. "Het is voor mij belangrijk dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en dat de club in die ontwikkelingen meegaat. De situatie van Frankfurt is er niet één waarin ontwikkeling plaatsvindt", aldus Skibbe in de Frankfurter Allgemeiner Zeitung.

De club kan momenteel geen broodnodig nieuwe aanvaller bekostigen. Skibbe ziet ook dat er op termijn niet veel verbetering zal komen in de situatie. "Er zit ook geen goed idee bij de club voor de langere termijn. Alles wat wij nu hebben zijn wat dvd'tjes van spelersmakelaars, maar daar kunnen we gewoon niets mee. We moeten er proberen mee te leven dat er hier geen progressie meer mogelijk is", besluit Skibbe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties