Capon: "Hopelijk blijven ze voor zo'n fouten rood trekken"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Capon: "Hopelijk blijven ze voor zo'n fouten rood trekken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Capon incasseerde vrijdag in het Ottenstadion een vliegende tackle van Zlatan Ljubijankic. De aanvaller van Kortrijk kwam er met de schrik vanaf.

“Het was een terechte rode kaart”, vindt Capon. “Ljubijankic komt op me af met een gestrekt been. Hij zal zelf wel beseffen dat hij er veel te zwaar inging. Hopelijk blijven ze zo’n acties met rood bestraffen. Dan gaan die fouten er misschien eindelijk uit.”

Over zijn eigen wedstrijd is Capon tevreden. “Ik begin stilaan mijn draai te vinden. De laatste vier wedstrijden heb ik twee keer gescoord en geef ik twee assists. Dat doet deugd. Alleen jammer dat het vanavond niets oplevert.”

“Het is heel zuur om in de laatste minuut de zege nog weg te geven na een domme fout. Je weet dat de scheidsrechter zal fluiten en dat zij specialisten in huis hebben. Daar moeten we iets slimmer zijn. Maar we moeten niemand met de vinger wijzen.”

Aanvallend had Kortrijk weinig in de pap te brokken in Gent. “We hebben niet veel kunnen tonen, maar dat is ook de verdienste van Gent. Als aanvaller is het niet altijd even makkelijk, maar als we zo efficiënt blijven spelen, is dat geen groot probleem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties