Rangers loopt weer uit op Celtic

Manuel Gonzalez

Glasgow Rangers loopt opnieuw twee punten uit op aartsrivaal Celtic. De kloof bedraagt ondertussen al negen punten.

Rangers speelde een povere wedstrijd uit bij Hamilton, maar werd toch beloond via een laat doelpunt van Nacho Novo (foto) in de 77ste minuut. Voor de rest was de partij eigenlijk het aanschouwen niet waard.

Celtic speelde in eigen huis tegen rode lantaarn Falkirk en liet verrassend genoeg twee punten liggen. Finnigan bracht de bezoekers zelfs nog op voorsprong, maar Samaras stelde nog voor de pauze gelijk. Na de rust kon Celtic geen afstand meer nemen, waardoor twee zeer kostbare punten verloren gingen.

Dundee Utd versloeg Hibernian met 1-0. Bij Hibs zat onze landgenoot Ma-Kalambay de hele wedstrijd op de bank.