Liverpool probeerde Jones te lenen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool probeerde Jones te lenen
Foto: © SC

Voor Liverpool lijkt Kenwyne Jones op de eerste plaats van het verlanglijstje te staan. De Reds blijven proberen om de aanvaller bij Sunderland los te weken, maar de Black Cats houden de boot af.

Liverpool is op zoek naar een nieuwe aanvaller, maar wordt gehinderd door een beperkt budget. Kenwyne Jones wordt al enkele weken aan Liverpool gelinkt. De waarde van de 25-jarige aanvaller van Sunderland wordt geschat op ongeveer vijftien miljoen euro. Een bedrag dat Liverpool momenteel niet kan of wil spenderen.

Eerder probeerde Liverpool Ryan Babel uit te spelen als pasmunt, maar Sunderland had geen interesse. Hierna probeerde Rafael Benitez om Jones een half jaar te huren. Volgens Sunderland-manager Steve Bruce kan daar geen sprake van zijn. Sunderland wil Jones houden en zou niet in geldnood zitten. Het zal dus voor Liverpool niet gemakkelijk worden om hem weg te kapen.

Benitez liet alvast weten dat hij probeert de nodige versterkingen binnen te halen zonder gekke uitgaven wil doen. "Als we niemand kunnen halen, doen we het met de huidige kern. Die is veel beter dan veel mensen denken. We hebben alleen vertrouwen nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties