Rode Duivel op weg naar... Liverpool: wel op één voorwaarde

Rode Duivel op weg naar... Liverpool: wel op één voorwaarde
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivel zou deze zomer daadwerkelijk PSV moeten verlaten voor een aanzienlijk bedrag. Liverpool is een van de clubs die zeer geïnteresseerd is in de Rode Duivel.

Terwijl het seizoen bijna voorbij is en het EK binnen een maand van start gaat, zullen verschillende spelers een bewogen zomer beleven en de geruchtenmolen van de zomerse transfermarkt voeden.

Aan de kant van Johan Bakayoko wordt verwacht dat hij PSV definitief zal verlaten, nadat hij al maandenlang in verband wordt gebracht met een vertrek. Volgens diverse media zou de Nederlandse club de speler laten gaan voor een bedrag rond de 50 miljoen euro.

Bakayoko ideale oplossing voor Liverpool bij vertrek Salah?

De laatste geruchten melden interesse van Arsenal en ook van Liverpool. De Reds, waarvan de nieuwe trainer Arne Slot zojuist is benoemd, tonen interesse in het profiel van de Belg. De nieuwe hoofdcoach sprak zich ook al positief over hem uit.

Ook in de Bundesliga lijkt er sprake te zijn van interesse, met Borussia Dortmund en RB Leipzig in polepositie om de Rode Duivel te verwelkomen, aldus Sacha Tavolieri.

Sacha Tavolieri voegt eraan toe dat een komst van Bakayoko naar Anfield Road alleen mogelijk is onder één voorwaarde: Mo Salah moet de club verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties