Dahmane: “Ik verwijt Adrie Koster niets”

Wouter Laeremans
| 11 reacties
Dahmane: “Ik verwijt Adrie Koster niets”
Foto: © SC

Mohamed Dahmane maakte zijn kastje leeg in Brugge. De spits wordt een half jaar verhuurd aan Het Turkse Denizlispor. "Ik vertrek hier om sterker terug te komen."

Afscheid nemen van Club Brugge valt hem zwaar. Maar Dahmane weet dat hij een goede beslissing heeft genomen. "Toen ik hier aankwam liep het hier niet goed", verteld de Frans-Algerijn aan Het Nieuwsblad. "Toch eindigde ik het jaar als titularis en Club haalde de vooropgestelde derde plek binnen. Ik heb laten zien dat ik een aanwinst was, maar ondanks dat en mijn goede voorbereiding heb ik niet veel kansen gekregen."

"Ik heb altijd met heel mijn hart gespeeld voor Club", gaat de flankaanvaller verder. "Ik heb niet altijd geluk gehad. Het is jammer dat ik niet altijd beloond ben voor mijn prestaties op het veld, maar ik verwijt Adrie Koster niets. Ik respecteer zijn keuzes, hij was ook altijd eerlijk met me."

De linkspoot vertrekt voor een half seizoen, maar staat daarna nog twee jaar onder contract bij de West-Vlamingen. Een terugkeer sluit hij niet uit. "Eerst wil ik er alles aan doen om me van een plek op het WK te verzekeren, maar als ik terugkom, is het met ritme in de benen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties