Juhasz: “Getekend voor het leven door tackle”

Wouter Laeremans
| 79 reacties
Juhasz: “Getekend voor het leven door tackle”
Foto: © SC

Roland Juhasz werd in de topper tegen Standard het nieuwe ‘slachtoffer’ van Axel Witsel. “Ik vind het jammer dat er wordt gefocust op Witsel en niet op ons sterke spel.”

De Hongaarse verdediger deed in zijn thuisland enkele opmerkelijke uitspraken over de wedstrijd van vorige zondag. De heisa rond de tackle vindt hij erover, omdat het de aandacht wegneemt van het wedstrijdverloop. “Anderlecht was in Luik om te voetballen, Standard om te vechten”, weet Het Nieuwsblad uit de Hongaarse pers.

De international gaat niet in op de uitspraken van Witsel, die zegt dat Juhasz de fout maakte. "Ik zal daar maar niet op reageren. Maar als Witsel zegt dat hij een gewone sliding tackle heeft begaan, dan denk  ik dat hij zich heeft vergist. Ofwel staat er een fout in mijn woordenboek.”

Juhasz heeft naar eigen zeggen nog steeds last van zijn knie. “Het litteken zal waarschijnlijk nooit helemaal verdwijnen. Ik blijf erbij dat mijn knie gebroken had kunnen zijn als ik mijn been niet had teruggetrokken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties