Real wint galamatch na onderbreking anderhalf uur

Manuel Gonzalez
| 4 reacties

U kon gisteren op Voetbalkrant.com al lezen dat Real Madrid vanavond een galawedstrijd ging spelen in Albanië en hiervoor 2 miljoen euro zou ontvangen. De Madrilenen wonnen met 1-2, maar dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

Het bescheiden Gramozi Erseke had de eer om vanavond tegen Real Madrid te mogen spelen. Een Albanese multimiljonair zette het hele spektakel op poten. De wedstrijd ging door onder de naam Taci Oil Cup.

De thuisclub kwam al na twee minuten verrassend op voorsprong. De Braziliaan Kaka hing acht minuten voor de pauze de bordjes in evenwicht. De pauze werd dus bereikt met een 1-1 tussenstand. Maar toen sloeg het noodlot toe.

De stadionverlichting viel uit en wou maar niet terug aan de praat gaan. De panne duurde maar liefst anderhalf uur. De spelers koelden helemaal af. In normale omstandigheden zou de wedstrijd zeker zijn afgeblazen, maar omdat Real twee miljoen euro kreeg voor deze partij werd na de lange onderbreking de tweede helft toch nog aangevat.

De Fransman Benzema bezegelde in de 81ste minuut het lot van de verdienstelijke thuisploeg. En daarna was het inpakken en wegwezen.