Straks drie kwartfinales en één achtste finale in beker

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Straks drie kwartfinales en één achtste finale in beker
Foto: © SC

Vanavond staat er in ons land bekervoetbal op het programma: drie kwartfinales en één achtste finale.

Na de hele bekersoap staat vanavond de vierde poging van de achtste finale tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge op het menu. Naar alle waarschijnlijkheid zal er deze keer niets mislopen en zal straks de tegenstrever van Anderlecht in de kwartfinales bekend zijn.

Wat nog niet bekend is, zijn de speeldata van deze kwartfinale. Zowel Cercle als Zulte Waregem stapten immers naar de rechtbank om de beslissing van de KBVB aan te vechten dat de winnaar van hun duel één wedstrijd in en tegen Anderlecht dient te spelen.

In drie kwartfinales staat vanavond alvast de heenwedstrijd op het programma. De topper is Club Brugge - AA Gent, dat straks om 20u45 opgang gefloten zal worden. Voor beide teams is de beker een ideale mogelijkheid om een prijs in de wacht te slepen dit seizoen.

Roeselare mag dan misschien op de (voor)laatste plaats staan in de competitie, de West-Vlamingen zitten wel nog bij de laatste acht in het bekertornooi. Zij spelen vanavond om 20u30 in Kortrijk. De Kortrijkzanen van Georges Leekens willen hun seizoen nog meer glans geven door zich te plaatsen voor de halve finales.

De laatste kwartfinale is die tussen KV Mechelen en Westerlo Achter de Kazerne. Nadat Malinwa vorig jaar de finale haalde maar verloor, zal het dit jaar dat huzarenstukje zeker willen verbeteren.

De terugwedstrijden zijn op 27 januari. Van deze drie kwartfinales toch alvast. Wat er nu precies zal gebeuren met de kwartfinale van Anderlecht is dus nog niet officieel bekend.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties