Landzaat wil inleveren bij Feyenoord

Landzaat wil inleveren bij Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord moet door financiële problemen volgend seizoen flink besparen. Een loonplafond wordt ingevoerd, zodat heel wat 'dure' spelers zullen moeten inleveren. Denny Landzaat is toch bereid om tegen sterk verminderde voorwaarden te blijven.

De 33-jarige middenvelder heeft het naar zijn zin bij de club en is bereid flink wat water in de wijn te doen.
“Ik sta voor alles open, ook voor een langer verblijf bij Feyenoord", zegt Landzaat in gesprek met Sportweek. "Inleveren is voor mij geen reden om al bij voorbaat te zeggen dat ik niet langer wil blijven."

"We weten allemaal dat de club moet bezuinigen en dat de salarissen omlaag gaan. Als je wilt blijven, zul je daar in mee moeten. Daar ben ik toe bereid, want ik heb het hier ontzettend naar mijn zin."

Landzaat zou naar verluidt een slordige 1.6 miljoen euro op jaarbasis verdienen. Feyenoord kondigde aan dat voortaan nog slechts basissalarissen van hoogstens een half miljoen euro worden aangeboden. Zo zal de oud-international dus een miljoen moeten inleveren wanneer hij ook volgend seizoen in de Kuip wil spelen.

"We hebben een leuke, goede groep, die nog het nodige kan bereiken. Ik hoop daarom dat ze me volgend seizoen nog goed kunnen gebruiken. Als ze vinden van wel en me een aanbieding doen, moet blijken of we eruit komen. Nu heb ik van de clubleiding nog niks vernomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties